ICF TMD 50/100

 • Geometriai méretek LxSxH: 1000x300x250mm
 • Ömlesztett sűrűség: 25 kg/m3*
 • 1 blokk súlya: 0,5 kg (+- 5%)
 • Falvastagság: 1 x 50 mm

  1 x 100 mm

 • Betontérfogat blokkonként: 31 l.
 • Szükséges beton a fal m2-enként: 0,13 m3/m2
 • Fal súlya: 360 kg/m2
 • Hővezetési tényező: 0,037 V/m∙K
 • Vízgőzáteresztő képesség: 0,032 mg/(phr.Pa)
 • Nedvességfelvétel (24 óra alatt): 0,5%
 • * A térfogatsúly csak tájékoztató jellegű, és elsősorban statikai célokra szolgál.

ICF TMD 50/100 blokkok típusai

Átmeneti blokk

Ez a fő építőelem. Elsősorban alacsony épületek egyenes falszakaszainak építésére használják, de könnyen feldolgozható szabálytalan építészeti formák létrehozásához is.

Befejező blokk Jobbra

Az épület (ház, medence) sarkai egy átjáróból és egy sarokblokkból állnak. A betonkeverék túlfolyása miatt lyukakat kell vágni az átfedő falon. A teherhordó falak és ajtónyílások összeszerelését záróblokkokkal kezdjük, amelyeket a következő sorozatban átmenőblokkokkal kombinálunk.

Kikötési blokk balra

Az épület (ház, medence) sarkai egy átjáróból és egy sarokblokkból állnak. A betonkeverék túlfolyása miatt lyukakat kell vágni az átfedő falon. A teherhordó falak és ajtónyílások összeszerelését záróblokkokkal kezdjük, amelyeket a következő sorozatban átmenőblokkokkal kombinálunk.

A blokkok szoros rögzítése

Ez az in-line csatlakozás biztosítja a szivárgásmentességet. Az egység falának felső és alsó részén speciálisan kialakított zárak vannak, amelyek biztosítják, hogy ne legyen elmozdulás, és az illesztés szoros legyen. Ez az illesztési rendszer ideális a projektspecifikus geometriai méretek és a fal vízzáróságának fenntartásához.

Mély oldalsó zár

A blokképítés másik fontos része. Ez a zár lehetővé teszi, hogy a blokkokat egyetlen sorban biztonságosan össze lehessen kötni, kiküszöbölve a betonszivárgás lehetőségét.

Geometria

 Kombinált zárrendszer, ahol a blokk külső fala 100 mm vastag, a belső fal pedig 50 mm vastag. Ez a kialakítás lehetővé teszi a magas energiahatékonyságú falak építését, miközben ideális megoldást nyújt a projekt pontos geometriai méreteinek megtartására.

A keresztfej

A termoblokkok egyedülálló jellemzője a blokk falához csatlakozó keresztrúd sugárirányú alakja. Növeli a szomszédos tér területét. Ez azt jelenti, hogy a blokk maximálisan ellenállóvá válik a betonozás során fellépő repedésekkel szemben.

Sűrűség

A szigorú minőségellenőrzési előírások biztosítják, hogy a termoblokkok bejelentett sűrűsége 25 kg/m3 legyen.

Hogyan rendelhet

1. Látogasson el a Kapcsolat oldalunkra

Kérjük, látogasson el a kapcsolatfelvételi oldalunkra, ahol egy kitöltendő űrlapot talál. Itt megadhat nekünk minden szükséges információt a megrendelés feldolgozásához, illetve választ kaphat kérdéseire.

2. Töltse ki az űrlapot

Az űrlapon adja meg a kérdést vagy a megrendelni kívánt blokkok mennyiségét és típusát. Feltétlenül adja meg a szállítás helyét, hogy pontos ár- és szállítási dátumadatokat tudjunk adni.

3. Rendelés vagy kérdés beküldése

Miután kitöltötte az űrlapot, vagy egyszerűen elküldte kérdését csapatunknak, üzenete feldolgozásra kerül.

4. Számla a megrendelés részleteivel

Értékesítési részlegünk hamarosan számlát küld Önnek az árról és a megrendelésével kapcsolatos egyéb részletekről.

5. Megrendelés megerősítése

A számla kézhezvételét követően, kérjük, erősítse meg megrendelését a fenti utasításoknak megfelelően. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy megkezdjük a blokkok előkészítését és szállítását.